Home News Bajer Vinkovci, jesenska kampanja!

Bajer Vinkovci, jesenska kampanja!

Dario Tomičić, promotor iz Mivardija Hrvatska, poslao nam je catch report vezan uz kampanju na njegovoj matičnoj vodi. Napokon, nakon dugo vremena uspijevam spojiti par dana da odem u ribolov. Želja je bila ogromna i bio sam spreman uhvatiti se u bitku sa šaranima iz bajerskih dubina.

Odabirem dosta tešku poziciju, koja zna i nagraditi, ali se morate izboriti za svaku ribu, lovio sam na 120 m daljine, na dubini od 10 m, preko reda granja koje se proteže nekih 50ak metara, kao da to već nije dovoljan problem, kroz drilove otkrivam da je granje puno najlona koji čine mrežu i koji su uzeli popriličan danak mojoj realizaciji.

Na kraju ribolov završavam sa 22 griza i 13 prekrasnih borbenih riba usačenih. Ovaj puta sam na test stavio 2 vrste udica M-Point CS i M-Point WG, te jedan novitet od Mivardija Fluocarbon Xtra Supple 25 lb, moram reći da sam ostao pozitivno iznenađen kako su i udice i fluocarbon podnjeli ne laki zadatak koji sam stavio pred njih.

U 22 drilla nisam imao niti jedno raskačivanje ribe niti pucanje predveza. Kao mamci su se sada već standardno pokazale odlično Reflex popupice različitih aroma. Bistro!