Home News Shelter base station!

Shelter base station!

Mivardi Shelter Base Station!

Biti inovativan i konkurentan cijenom, jedan je dio priče o ovom Shelteru nove generacije koji je predstavio Mivardi s početka godine.

Shelter bi definiraliu kao višenamjensko sklonište za ugodan boravak na obali tijekom dugih pa i kratkih kampanja.. Njegova konstrukcija omogućuje vrlo brzu montažu i demontažu. Ogromne 19 mm cijevi, teški klinovi i dodatne hvataljke osiguravaju savršenu stabilnost u bilo kojem vremenu.

Dizajn ovog skloništa omogućava brojne mogućnosti postavljanja i otvaranja vrata i ploča, bočnih i prednjih prozora. Na prozorima se nalaze mrežice protiv insekata. Veliki krovni kljun štite područje ulaznih vrata od kiše.

Dio konstrukcije je pričvršćen na nadstrešnicu pomoću dva dugačka i teška zatvarača. Ovo je sklonište savršeno kao dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, veliko skladište ili veliki zaklon.

Dizajniran je tako da se koristi kao savršeno komforan proizvod i zahvaljujući svojoj visini omogućuje neograničeno kretanje odraslih osoba u unutrašnjosti. Još jedna velika prednost je izuzetno mala transportna težina i kompaktna transportna veličina. Jedan od glavnih aduta ovog Sheltera je zip podnica koja prevenira ili štiti od kontakta s kukcima ili nekim drugim neželjenim gostima.

Uz Shelter se isporučuju klinovi!

* zip podnica
* snažna 19mm konstrukcija
* dimenzije 225x225x185 cm
* vodeni stupac 8000mm
* transportna dužina 130x45cm
* težina 12,7 kg

Ovaj proizvod možete pronaći ili naručiti u gotovo svim našim maloprodajama u Hrvatskoj!

https://www.facebook.com/watch/?v=509731009730875