Registracija/Elektronski obrazac narudžbe

Kako se registrirati u webshop trgovini? Uz par jednostavnih koraka postanite registrirani korisnik webshopa Carp in.
Čipor J.d.o.o. putem Carp-in webshop prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u ponudi i na zalihi pojedine prodavaonice iz koje se dostavlja pojedinom kupcu, a prema adresi dostave kupca.Prilikom prve narudžbe proizvoda putem elektronskog obrasca nužno je registrirati se na web stranici.
www.carp-in.com/trgovina/ (korisničko ime i lozinka).
Odabirom svog korisničkog  imena i lozinke, te upisom traženih podataka postajete naš registrirani korisnik.Iste koristite prilikom svake sljedeće kupovine u carp-in web Internet trgovini. Tako s lakoćom možete kupovati, te pratiti sve svoje narudžbe kao i novosti o novim proizvodima ili akcijama.Ukoliko ste zaboravili lozinku, unesite ponovo svoju e-mail adresu i zatražite lozinku i ubrzo ćete dobiti e-mail s novom lozinkom.Prilikom prve narudžbe proizvoda putem elektronskog obrasca nužno je registrirati se na web stranici www.carp-in.com/trgovina/ (korisničko ime i lozinka)

Odabirom svog korisničkog  imena i lozinke, te upisom traženih podataka postajete naš registrirani korisnik.

Iste koristite prilikom svake sljedeće kupovine u carp-in web Internet trgovini. Tako s lakoćom možete kupovati, te pratiti sve svoje narudžbe kao i novosti o novim proizvodima ili akcijama.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, unesite ponovo svoju e-mail adresu i zatražite lozinku i ubrzo ćete dobiti e-mail s novom lozinkom.

Sve nejasnoće ili pitanja možete poslati na info email: info@carp-in.com